Excelenta


 

Responsabillitate


 

Comunitate


Excelenta

Societatea Romana de Mentenanta promveaza excelenta profesionala.

Prin eforturile noastre ca cele mai bune practici sa devina norma standard pentru industria noastra Societatea Romana de Mentenanta considera ca excelenta profesionala se obtine prin educatie de calitate.

Facem tot ce ne sta in putinta pentru a disemina informatii despre tehnici si tehnologii de ultima generatie, pentru a organiza seminarii, workshop-uri si conferinte cu participarea celor mai importanti consultanti si experti din inginerie si mentenanta.

Societatea Romana de Mentenanta considera ca excelenta profesionala este dusa mai departe, din generatie in generatie.

Vrem sa fim un forum de dezbatere si formare, in care noii ingineri si tehnicieni care intra in profesie sa beneficieze de expertiza specialistilor care lucreaza de decenii in mentenanta.

Responsabillitate

Societatea Romana de Mentenanta considera ca excelenta profesionala nu poate exista in afara responsabilitatii: a responsabilitatii fata de munca si rezultatele ei, a responsabilitatii fata de oameni, responsabilitatii fata de mediul de afaceri si responsabilitatii fata de comunitate.

Comunitate

Societatea Romana de Mentenanta considera ca excelenta profesionala responsabila nu poate exista fara a lua in considerare interesele pe termen lung ale comunitatii: de dezvoltare, de protejarea mediului inconjurator, de educatie